Medlemsmøte i Den Norske Aktuarforening, torsdag 12. september

Medlemsmøte i Den Norske Aktuarforening, torsdag 12. september

torsdag 24.10.2019 11:32-11:33

Agenda

1. Referat fra medlems-møte 9. mai (Bergen) og 23. mai (Oslo)

2. Søknad om medlemskap
a. Jens Christian Wahl
b. Nora Neset Gjøen
c. Frank Norbert Proske
d. David Banos
e. Bjørn Erlend Vesterdal
f. Trond Ove Gangsøy

3. Meddelelser

4. Eventuelt

5. Foredrag: Data Scientists – hva er det, hva kan de brukes til – og tar de levebrødet fra aktuarene? Ved Morten Bunes Gustavsen, Kjersti Moss og Morten Skogly

Morten Bunes Gustavsen

Morten Bunes Gustavsen

Leder for Dataseksjonen i WMI i DNB. Seksjonen har ansvar for kundeinnsikt og Data Governance i WMI, og har 7 dyktige medarbeidere med kompetanse på data governance, statistikk, programmering og GDPR.  Morten er utdannet som sivilingeniør innen Industriell Matematikk fra NTNU, og har erfaring med prising og verdsetting av oljefelt i Norsk Hydro, porteføljeforvalter og aksjetrader i DNB Asset Management, før han ble ansvarlig for Dataseksjonen i WMI i DNB i 2018.

Kjersti Moss

Kjersti Moss

 Data Steward & Data Scientist i DNB. Hun har en Master i modellering og dataanalyse fra Universitetet i Oslo. Kjersti har tidligere jobbet som Forretningsanalytiker i If og som Dataanalytiker i Sporveien.

Morten Skogly

Morten Skogly

Data Scientist i DNB, og med hovedfokus på DNB Livsforsikring. Morten er utdannet som revisor ved BI, og etterutdanning ved NHH innen strategi og finans. Morten startet i Gjensidige Liv og har vært med på alle fusjonene oppover med ulike arbeidsområder som blant annet – aktuarberegninger, regnskap for pensjonskasser, kundeansvarlig for storkunder samt salgsstøtte for selgere i bedriftsmarkedet.

Sted

DnB Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo, Norway