Ledige stillinger i Gabler

Ledige stillinger i Gabler

tirsdag 03.12.19 Skrevet av Anders Daasvand Sleire

Gabler - vi bygger Norges ledende aktuarmiljø

Gabler utvikler seg til å bli Nordens ledende selskap innen sine strategiske satsingsområder. Aktuarmiljøet er en av hjørnesteinene i selskapet og nå setter vi sammen et team som det satses på med både kompetanseutvikling, innovasjon og teknologi.

Vi søker etter kandidater med matematisk og analytisk bakgrunn og helst med erfaring fra pensjonsforsikring, skadeforsikring eller finans.
Vi ser etter deg som trives med kunder og liker å jobbe i team. Om du liker å sitte for deg selv og løse analytiske utfordringer, så er det ingen hindring.
Du utfordres av faglig komplekse problemstillinger eller har erfaring med utvikling av modeller, verktøy og systemer.

Det nye styrkede aktuarmiljøet skal bestå av både unge nyutdannede og mer erfarne medarbeidere. Ulik erfaring, kompetanse og bakgrunn verdsettes høyt.

Dagens aktuarmiljø består av erfarne aktuarer som blant annet er ansvarshavende for pensjonskasser innen offentlig og privat sektor, samt Captives.

I vårt aktuarmiljø vil ansvar og arbeidsoppgaver i tillegg til å utføre aktuarroller for pensjonskasser og captives, være å gjennomføre konsulentoppdrag, beregninger, kunderådgivning, utvikle modeller og deltagelse i utviklingsprosjekter. I Gabler har vi et tverrfaglig miljø, et sterkt IT-miljø og er tett på spesialister på aktivasiden. Vi tilbyr deg utfordrende og varierte arbeidsoppgaver for Nordens ledende selskaper og være med på å bygge Nordens ledende aktuarmiljø.

Vi ser etter flere nye kollegaer innen følgende områder:

  • Leder Aktuarmiljøet
  • Aktuar Skade
  • Aktuar Pensjon
  • Aktuarer Konsulent & Finans

Er du interessert i å vite mer oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Geir Lislerud, Partner Mercuri Urval mob: 975 59 052, eller Hanne Langseth, leder for Gabler Pensjonstjenester mob: 934 07 377, for en uformell samtale.

Mer informasjon finnes her.