Gjensidige søker Analytiker - Prisanalyse

Gjensidige søker Analytiker - Prisanalyse

onsdag 30.03.22 Skrevet av Qingsheng Dong

Gjensidige søker Analytiker - Prisanalyse

Analytiker - Prisanalyse

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med? 

Uansett hva du jobber med i Gjensidige får du både jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. 

Prisanalyse er i vekst og vi søker nå etter flere analytikere. Avdelingen er organisert i området Analyse, Produkt og Pris (APP) og rapporterer til konserndirektøren for denne divisjonen. Vi er ca 35 kolleger som er ansvarlige for utvikling og prissetting av konsernets forsikringsprodukter. Enheten er sentralt plassert og er en viktig del av konsernets strategiske beslutningsprosesser. 

Hva er din rolle? 

Du vil jobbe med analyser tilknyttet risikoprising, lønnsomhetsoppfølging og produktutvikling av konsernets produkter innen både privat- og næringslivssegmentet. Du vil benytte avansert statistisk modellering, og du er stadig på jakt etter å videreutvikle og ta i bruk nye metoder (herunder maskinlæring) for å bedre våre analyser.  

Din kompetanse vil bidra inn i en organisasjon som er nytenkende og innehar høy kompetanse innen statistisk modellering. Du vil kontinuerlig jobbe for å forbedre prisingen og automatisering av prosesser tilknyttet den. Det innebærer deltakelse i produktutviklingsprosesser, utarbeidelse og vedlikehold av modeller samt lønnsomhetsovervåking og iverksetting av forbedringstiltak. Utarbeidelse av portefølje- og risikoanalyser samt underlag til produktrapportering er også en sentral del av jobben. 

Arbeidshverdagen er variert med en god miks av testing av ny teori/metoder og implementering av disse og mer rutinepregede oppgaver tilknyttet vedlikehold av modeller og rapportering. Vi har en god miks av langsiktige og kortsiktige prosjekter gående samtidig. I modellering benytter vi R, Python, SAS og innkjøpt spesialprogramvare for prising. I tillegg vil du bli involvert i arbeid med nytt kjernesystem. 

Hvem er du? 

Du er initiativrik, analytisk og ansvarsbevisst med god forståelse for bearbeiding av tall i tillegg til god forretningsforståelse. Du har relevant høyere utdanning på mastergradsnivå fra universitet eller høyskole innenfor fagområdene aktuar, matematikk eller statistikk. Minimum 2 års erfaring fra arbeid med dataanalyse, tariffering og lønnsomhetsoppfølging er ønskelig, men nyutdannede oppfordres også til å søke. God kjennskap til programmeringsspråk som Python, R, SAS og SQL er en forutsetning. 

Da arbeidet utføres både i team og på egen hånd vil det være viktig at du evner å jobbe selvstendig samtidig som du innehar gode samarbeidsevner. Vår analyseenhet består av svært kompetente medarbeidere og vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø der kompetansedeling er en naturlig del av hverdagen.  

Hos oss får du 

En arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi tilrettelegger for at du kan bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen. 

Du får utfordrende arbeidsoppgaver, muligheter til å jobbe med dyktige kollegaer som heier deg frem og en samfunnsnyttig jobb. Vi er opptatt av å ha et miljø der man deler kunnskap og støtter hverandre.   

Vi tilbyr svært gode pensjonsordninger, gode forsikringsordninger med blant annet helseforsikring og personalrabatter, bedriftshytter, aksjespareordning, sommertid og fleksibilitet for god balanse i arbeidshverdagen. 

Vi holder til i et flott kontor («Huset vårt») sentralt i Oslo sentrum med godt kollektivtilbud. Det vil også være mulighet for å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. 

 

Spørsmål om stillingene kan rettes til Guro Natvig (934 804 49), Jørgen Andreas Hagen (900 48 377) eller Tove Krohn Sjursen (905 28 961) 

Mer informasjon og søknad kan sendes her:

Søknadsfrist 4. april 2022