Har du interesse for IT utvikling og forretningsutvikling pensjon og forsikring?

mandag 14.02.22 Skrevet av Hans Michael Øvergaard

Har du interesse for IT utvikling og forretningsutvikling pensjon og forsikring?

Har du interesse for IT utvikling og forretningsutvikling pensjon og forsikring?
Tittel: system-/ forretningsutvikler
Vil du bli med på å videreutvikle vårt forsikringssystem i et av Norges største livsforsikringsselskap?
Vi søker nå IT utviklere / pensjon og forsikringseksperter til vårt pensjonsforsikringssystem BaceWin.

Oslo Pensjonsforsikring AS (OPF) er blant Norges fem største livsforsikringsselskap og er nest størst innen offentlig tjenestepensjon. Vi leverer pensjon, personalforsikringer og boliglån til et stort antall mennesker i Osloområdet. Kundene er Oslo kommune, Ruter, Sporveien, Oslo Nye Teater, Oslo Universitetssykehus og flere andre kommunale selskap og helseforetak. Vi leverer solide resultater og har de mest fornøyde bedriftskundene i norsk livs- og pensjonsforsikring.

For å styrke forretnings- og produktutviklingsmiljøet i OPF skal vi nå ansette flere dyktige kolleger for å videreutvikle beregningssystemer innen pensjon og forsikring.

Som utvikler/ekspert (subject matter expert) vil du delta i utvikling og vedlikehold av våre Windows applikasjoner og nye applikasjoner basert på mikrotjenestearkitektur. Derfor er det viktig at du er komfortabel med å jobbe i et miljø på tvers av IT og forretningssiden. 

Hovedarbeidsoppgaver

 • Videreutvikling og tilpassing av systemer for pensjon og forsikring 
 • Sette seg inn i komplekse beregninger i samarbeid med andre fagspesialister 
 • Delta i agile team med fokus på samarbeid og kunnskapsdeling
 • Designe gode strukturer og løsninger
 • Leveranse av feilrettinger og nødvendige endringer

Dine arbeidsoppgaver innebærer utarbeidelse av løsningsdesign og problemløsning i tett samarbeid med spesialister fra IT og andre fagavdelinger. Arbeidet er tverrfaglig organisert, og består av dyktige utviklere, aktuarer, jurister og fagspesialister. Teamet er bredt satt sammen, for å sikre kompetanseutvikling og -deling på tvers av fagfelt, og for å skape et best mulig resultat. Totalt jobber rundt 30 årsverk med videreutvikling og forvaltning, og vårt kjerneteam utgjør rundt 10 årsverk.

Du vil få muligheten til å bygge tverrfaglig kompetanse på komplekse regelverk og forstå underliggende data, slik at du kan bidra til å utvikle stabile systemer med høy presisjon. Du vil få god støtte av spesialister innen områdene systemene skal dekke og av de andre utviklerne. 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innen matematikk/statistikk/informatikk eller lignende, alternativt kan dette erstattes av erfaring med utvikling og forvaltning av forsikringssystemerog minimum 5 års erfaring
 • Erfaring med Windows Forms og DB2 forutsettes
 • Kjennskap til smidige systemutviklings- og forvaltningsprosesser innen IT


Personlige egenskaper 

 • Jobber godt i team med fagspesialister og IT utviklere 
 • Innovativ, utfordrer status og stimulerer til nytenkning
 • Løser komplekse problemer og utvikler effektive, fornuftige og praktiske løsninger
 • Har pågangsmot, er positiv og entusiastisk
 • Kommuniserer med klarhet og letthet, både muntlig og skriftlig. God til å lytte 

Vi tilbyr
OPF er en trygg og sikker arbeidsplass som leverer solide resultater til kundene våre. Vi har en flat organisasjonsstruktur med kort vei fra idé, til beslutning og handling. Du vil få gode muligheter til å bidra og påvirke utviklingen av selskapets største fagsystem. Konkurransedyktige lønnsbetingelser, godt arbeidsmiljø, dyktige fagmiljøer og spennende arbeidsoppgaver gjør at vi har tiltrukket oss mange av bransjens beste fagfolk og har lav turnover. 

Høsten 2022 flytter vi inn til flotte nyoppussede lokaler ved St. Olavs Plass i Oslo sentrum. Vi er 110 ansatte og har en god miks av både eldre, yngre, kvinner og menn. Kulturen vår er preget av stor takhøyde og mye kunnskapsdeling der man som person vil bli sett og verdsatt. 

Vi har fleksibel arbeidstid. Vi er opptatt av kompetanseheving og tilrettelegger for det i hverdagen. Folk trives i jobben, samtidig som vi har en solid økonomi og en trygg arbeidsplass med gunstige pensjons-, forsikrings- og lånebetingelser, samt konkurransedyktig lønn.  

Søknad og søknadsfrist 

Lurer du på noe   
For nærmere opplysninger, ta kontakt med: