Storebrand søker Produktspesialist offentlig tjenestepensjon

Storebrand søker Produktspesialist offentlig tjenestepensjon

tirsdag 26.10.21 Skrevet av Hans Michael Øvergaard

Storebrand søker Produktspesialist offentlig tjenestepensjon

Storebrand har gått inn i markedet for offentlig tjenestepensjon og tilbyr i dag løsninger til kommuner og virksomheter etter tariffavtalens bestemmelser. Vi vil gjennom vår satsning ta en tydelig posisjon i det norske markedet som en aktør med langsiktige ambisjoner.

I 2020 ble det flyttet offentlige tjenestepensjonsordninger til Storebrand med samlede pensjonsmidler på over 8 milliarder kroner. I 2021 gis det flere større tilbud om etablering av offentlig tjenestepensjon i Storebrand som gjør at vi forventer at veksten fortsetter i 2021.

Gitt veksten i 2020 og forventninger om vekst i årene som kommer, er det behov for å styrke bemanningen i produktavdelingen. Produktavdelingen har ansvaret for å kunne tilby kommuner og virksomheter fullverdige og helhetlige pensjonsordninger etter tariffavtalens bestemmelser, herunder kostnadseffektive og digitale løsninger.

Vi kan tilby en spennende arbeidshverdag i et svært kompetent miljø hvor vi hjelper hverandre og deler kunnskap. I denne stillingen vil du få en sentral rolle i både produktforvaltningen og -utviklingen gjennom å spesifisere og implementere offentlig tjenestepensjon i Storebrands forsikringssystem, som sørger for at offentlig tjenestepensjon tilfredsstiller lov og tariffavtaler.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en engasjert kollega til å jobbe med faglige problemstillinger innenfor produktområdet offentlig tjenestepensjon. Du får en god mulighet til å etablere faglige løsninger med din kompetanse og erfaring, der du motiveres av å skape resultater både selvstendig og i tett samarbeid med andre.

Stillingen omfatter

 • Forvaltning og utvikling av produktet offentlig tjenestepensjon.
 • Spesifikasjon av produkt og løsninger, herunder testing av IT-løsninger, for offentlig tjenestepensjon
 • Sikre at medlemmenes rettigheter ivaretas gjennom lovgivning og tariffavtalens bestemmelser.
 • Delta i kundemøter, samt kunne presentere produktfaglige forhold i slike møter.
 • Utarbeide materiale til produktfaglig opplæring, samt gjennomføre opplæring internt og eksternt.

For å opprettholde vårt gode arbeidsmiljø ser vi etter noen som liker å jobbe selvstendig, strukturert og målrettet. Er du i tillegg en engasjert og initiativrik person som kommuniserer godt, vil du passe godt i denne stillingen.

Utdanning vil være aktuar eller sivilingeniør, eventuell annen relevant utdannelse, med erfaring fra pensjonsforsikring. Ellers ønsker vi oss en kollega med kunnskap om kollektiv pensjon, herunder kjennskap til innhold i tariffavtale og lovgivning.

Vi kan tilby

 • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et satsningsområde
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Trivelige kollegaer med solid og allsidig pensjons- og forsikringskompetanse

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

 • Leder for Produkt & Utvikling Pål Perger, mobil 934 03321, pal.perger@storebrand.no
 • Leder for Offentlig sektor Jon M. Hippe, mobil 957 57000, jon.mathias.hippe@storebrand.no

Søknadsfrist: 3. november 2021.

 

Mer informasjon finnes og søknad kan sendes her